anja-stang-nye-greenhouse-sommer-kjole-sol-kvinne-langt-haar
STUEN

Velkommen til nye Greenhouse!

Dette har vi jobbet med i kulissene lenge, og det føles så bra å endelig kunne vise det frem! Det siste året har både verden og livet mitt endret seg radikalt, og da skulle det bare mangle at dette digitale hjemmet også gjør det.

Livet skjedde. Covid skjedde. Fint lite annet skjedde: Alt fra eventer, lanseringer og foredrag til berikende menneskemøter – med andre ord alt som pleide å gi meg inspirasjon, falt bort. Det var ikke direkte supermotiverende å jobbe alene, hjemmefra og med svært svingende inntekt, gjennom samlivsbrudd og flytting i verdens rareste år.

Men så kom jeg i hus, bokstavelig talt. Det nye, lille huset var grønnere enn noensinne og bugnet av farger, liv og energi.

Barna stod på krakk i pysjen og spiste vindruer mens humlene suste og sommerfuglene flagret. Mitt nye hjem var en oase.

 

valmuer-terrasse-frokost-smoothie-bowl-greenhouse

Digital oppussing

Så hva med det digitale? Vel, det var hvitt og cleant og enkelt og ganske…kjedelig? Muligens også litt (grøss)… kaldt? Det grønne huset trengte mer energi, varme og optimisme.

Nå er jeg langt ifra hun som hele tiden må ha det überfresht og «riktig» rundt seg, og hyppig oppussing er jo alt annet enn miljøvennlig. Men å male nye farger på veggene og å sette blomstene i en kul vase fra loppis eller tise; dét gir bare leiligheten eller huset lengre liv. Ikke minst skaper det trivsel.

Og er det noe jeg har lært av 2020 og 2021,
så er det viktigheten av å trives.
Den må vi ikke undervurdere.

Jeg snakker selvsagt i metaforer. De fysiske veggene malte jeg allerede i fjor sommer, og nå har de digitale endelig fulgt etter. Selv blir jeg så glad hver gang jeg går inn «døra» nå, og håper dere føler det samme!

kjersti-brinch-studio-anja-stang-greenhouse-eco-brick
Min talentfulle venninne Kjersti som driver Brinch Studio står bak «oppussingen», og jeg er så fornøyd! ? Her på Øya 2019 (sukk, hjerte…)

Greenhouse boutique

Nå er jeg så spent på hva dere synes om farger, fonter og funksjoner; ikke minst om min lille nettbutikk! Her har jeg samlet et knippe fine samarbeidspartnere og venner som tilbyr grønnere alternativer til garderobe, bad og soverom.

Jeg kjøper jo selv mest mulig brukt, og vil ikke oppfordre til å kjøpe noe dere ikke trenger. Samtidig er det ikke til å komme fra at vi alle i blant trenger noe nytt:

Fra en fairtrade sjampobar til en supermyk kjole du kan bruke døgnet rundt. Eller en pute med naturgummi, tang og eukalyptus?!

Flere fine aktører og ting vil bli lagt til jevnlig, og vi tar selvsagt imot ønsker til både merker og produkter! Og siden det altså er lanseringsuke, gir vi bort 10% på alt med koden ‘Greenhouse’. Besøk butikken her

anja-stang-og-karen-gjermundrod-greenhouse-kollegaer
MØT KAREN! Bidragsyteren som ble en venninne ❤️

Venners venner-fest

Takk for at du stakk innom! Kom tilbake når du vil, og ta gjerne med noen gode venner. Her er det plass til alle, og med over 460 artikler skal det være litt å finne på også. Bli så lenge du vil.

Tusen takk til Kjersti (Brinch Studio), Gina (Sakura.eco), Sofya og Peter som har bidratt med henholdsvis designet, nettbutikken og programmeringen.

Det krever virkelig en digital landsby, og jeg er så stolt av resultatet.

Jeg vil også gi en varm klem til alle dere som heier og følger gjennom bølger, daler og topper. Nå blir jeg superglad hvis dere deler denne fargerike nyheten og skåler i imaginær naturvin med meg!

Anja xx

anja-stang-velkommen-til-nye-greenhouse-kjole-terrasse
Velkommen til «nye» Greenhouse! ? Foto: Mino (10)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!