gult-er-kult-mellow-yellow-pai-skincare-coffee
BADET

Syndere i påskesol

INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER

gult-er-kult-mellow-yellow-pai-skincare-coffee
Gult er kult! Påskenødvendigheter: Kaffe, ferskpresset juice, ranunkler og Pai Skincare.

Når du leser dette, er vi allerede på vei til fjells. Og selv om jeg prøver å pakke lett, betyr det ikke at jeg ikke pakker godt.

Vi skal bo på samme seter på høyfjellet ved Gausdal, som vi lånte i romjulen, og jeg gleder meg skikkelig til fjellpåske! Selv om jeg er et ihuga vår- og sommermenneske, blir det så deilig å tilbringe noen dager ute av byen (eller odden, i vårt tilfelle) etter noen intense deadlineuker. Det betyr snø, og forhåpentligvis sol.

Noe som igjen betyr solkrem, ikke minst for små neser og nakker. For vår del må de være økologiske – og de må funke.

Solkrem er et av produktområdene som ikke tillater noen unnasluntring på det tekniske, fordi det er så viktig at de faktisk virker. I tillegg er de færreste moderne forbrukere – selv de som helst vil unngå kjemiske virkestoffer, som oss– villige til å kompromisse på verken konsistens eller duft. Dessuten vil vi helst unngå den spøkelsesaktige hvitheten fysiske solfiltre gjerne gir.

Rudolph cares

Derfor sverger jeg til den prisbelønte solserien til danske Rudolph Care, som jeg også har brukt tidligere. Solkremen for barn kommer både i en stor, drøy tube og en mer hendig reisestørrelse, og i både faktor 30 og 50.

Den er fri for parabener, parfyme og eteriske oljer, og inneholder kjemiske filtre som er svanemerkede og dermed trygge å bruke for alle aldre. Alle Rudolphs produkter er også økologisk sertifisert, og solkremen inneholder naturlige ingredienser som lindrende agurk, kjølende aloe vera, nærende rapsolje og beroligende kamille.

Jeg må jo tenke litt på meg selv også, så Sun Face Cream spf 30 er også med i bagen. Det samme gjør den deilige solstiften til utsatte områder som nese, kinnbein og lepper.

klorane-rudolph-care-pai-skincare-ren
Skal du først steke deg i solveggen, så gjør det med økovett!

Hyttetur-must-have numero uno

Hva mer trenger jeg på hyttetur? Ett ord: Tørrsjampo! Noe som dessverre er utfordrende å finne i «grønn» versjon, men denne fra Klorane som jeg kjøpte i Menton (merket selges dessverre bare i Frankrike, såvidt jeg vet) er i hvert fall uten parabener, farge og gass. Det er en ganske så smart patent der du bare klemmer på den passe myke beholderen, som så «spruter» ut en liten sky av tørrsjampo. Ekstra hendig på en old-school, norsk seter uten innlagt vann!

Den deilige, rene håndkremen til det norske merket C har jeg nettopp fått i posten av fine Caroline, og gleder meg til å teste. Den skal være like god på tørre vinterføtter, og inneholder bergamott, geranium, patchouli og lavendel. I tillegg til en parfymefri variant. Mer om C kommer i et eget innlegg snart.

Jeg innrømmer at jeg håper å få tatt ansiktsmaske på turen – for en luksus etter lange skiturer og masse kaffe og rødvin i hytteveggen!

Jeg digger Pai Skincare sin variant med nyperose, som gir all fuktigheten huden min trygler om etter en lang vinter.

Hva med deg? Skal du feire påsken på fjellet, i byen, ved havet eller kanskje i utlandet? Uansett håper jeg du unner deg helt fri i noen dager. Det har jeg tenkt å gjøre, men du kan følge turen vår på Instagram og Insta story (@anjastang). Ha en deilig ferie til vi snakkes igjen! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!