anja-stang-flowers-street-stockholm
UTEROMMET

Stemningsrapport fra Stockholm

For bare noen timer siden gikk jeg gatelangs i vårsol og stormvind i Södermalms smale gater.

Dere som følger meg på Instagram og Insta Story, har fått noen sneakpeeks fra svippturen til Stockholm allerede. Dere andre kan selvsagt bare begynne å følge @anjastang, hehe.

Jeg ble invitert av Biolage i forbindelse med lanseringen av den naturlige hårserien RAW. Lunsjeventet ble holdt på hyggelige Café Nizza på Söder, med de flinke jentene bak Make It Last – et inspirerende, grønt nettmagasin jeg har fulgt siden oppstarten– som medvertinner. Vi hadde en veldig fin prat som jeg lover å dele her snart!

I mellomtiden får du en liten stemningsrapport fra det lille døgnet. Reisefølget mitt var Desirée som driver kostholds- og treningsbloggen Fitfocuse. Siden vi bare hadde noen timer i den svenske hovedstaden, tilbrakte vi ettermiddagen på Söder.

flower-power-blomsterbutikk-stockholm
Flower power! Jeg falt for denne deilige blomsterbutikken.

Söder, bror

Jeg hadde så lyst til å se Patrick Demarchelier-utstillingen på Fotografiska, men det holdt litt hardt. Isteden ble det vintage- og secondhand-shopping.

Vi snublet blant annet over Stockholms Stadsmission, som hjelper arbeidsløse og selger bruktklær til Fretex-priser.

Der fant jeg en leopardkjole jeg tidligere har siklet på hos & Other Stories, en deilig, sukkertøyfarget ullgenser og en italiensk skinnbukse i det mykeste lær. Kanskje jeg skal kjøre en ny antrekkspost snart – med secondhand i hovedrollen?

Fortsettelse følger! I mellomtiden håper jeg du får en nydelig helg.

breakfast-frokost-scandic-hotel-stockholm
Jeg elsker hotellfrokoster! Spesielt når deler av den er økologisk.
stockholms-stadsmission-second-hand
Stockholms Stadsmission er en fin shoppingdestinasjon av flere grunner.
anja-stang-stockholm-habibi-window
Fint inngangsparti på Habibi Bar & Café.
smiley-vintage-deer-stockholm
Upcycling-butikken Smiley Vintage redesigner vintage kjoler og bluser.
nudie-jeans-repair-shop-stockholm
Nudie Jeans reparerer, redesigner og resirkulerer!
tiles-fliser-grand-central-scandic-stockholm
Fine fliser i frokostsalen på hotellet Grand Central by Scandic.
lilla-bruket-stockholm-sodermalm
Det svenske økomerket Lilla Bruket har flaggskipbutikk på Söder.

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!