anja-stang-mille-fromyhr-fuskpels-greater-than-a
GARDEROBEN

Spennende planer, kreative samarbeid og sol

Endelig soool! Er dere som meg lei av at våren lar vente på seg? At teppet av snø og holke nekter å gi plass til spirer og knopper? I det minste er det så deilig å vite at de er rett rundt hjørnet.

Først må jeg takke for alle de fine henvendelsene jeg har fått etter at jeg la ut min lille utlysning nylig. Så inspirerende og kule lesere jeg har!

Heldigvis kan jeg jobbe med flere av dere på ulike måter over tid, så den ene utelukker ikke den andre. Samtidig er det fint å kunne utvikle et fast samarbeidsforhold med et par fotografer over litt tid. Derfor har jeg blant annet jobbet litt med fotograf og grafisk designer Mille Frømyhr.

Vi hadde en liten testshoot i går, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet. Mille har en kul leilighet på Grünerløkka, og en «liten, gal hund» (hennes egne ord) som heter Conrad.

mille-fromyhr-grunerlokka-foto-green-house
mille-fromyhr-leilighet-plant-lady-green-house
Det passer jo bra at Mille også er en «crazy plant lady» ?

Greater than Anja

Da vi var ferdige inne var det fortsatt SOL ute, og Conrad trengte en tur. Så vi tok et par bilder ute også, helt spontant. Jeg hadde på min gule herregenser i økologisk bomull fra Greater Than A. Du husker kanskje intervjuet mitt med Aksel Lund Svindal på lanseringen av hans nye, bærekraftige klesmerke?

Påskriften innebærer at naturen er større enn A, altså Aksel. Siden navnet mitt jo har samme forbokstav, føler jeg at den passer like godt til meg.

mille-fromyhr-anja-stang-foto-green-house
Gøy å bruke blitz selv om det er sol! Foto: Mille Frømyhr

Beltet er vintage, som så mange av beltene mine er, og passer like godt utenpå kåper som kjoler. Og fuskpelsen er cirka fem år gammel og brukes til alt for tiden. Den er faktisk en sample som aldri ble produsert, og et av de plaggene jeg får mest komplimenter for. Senest i går av en fremmed jente på gaten som gjorde dagen min litt ekstra fin. Takk!

Dessverre er ikke fuskpels verdens mest miljøvennlige plagg, selv om mye skjer på den fronten også. Men visste du at ekte pels forurenser syv ganger så mye som fuskpels i polyester? Noe å tygge på for alle som trodde pels er et «naturlig alternativ», slik pelsbransjen liker å fremstille det.

Nyt solen så lenge den varer, fine folk! Snart er våren her for alvor.

anja-stang-greater-than-a-sun-sol-green-house
Rosa jeans fra Lindex Sustainable Choice. Foto: Mille Frømyhr

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!