andrea-ruolph-care-anja-stang-green-house
BADET, UTEROMMET

Sommerprat med Andrea Rudolph

Andrea Rudolph, gründeren av Rudolph Care, er et ikon i den grønne skjønnhetssfæren. Her deler hun sin ultimate drømmeferie og aller beste sommerskjønnhetstips.

Hvordan skal du tilbringe sommeren og hva gleder du deg mest til?

I 2003 kjøpte jeg et sommerhus i Vejby ved Tisvilde, og der skal vi ha sommerferie. Jeg pleier å flytte opp dit til Sankthans og bo der i to måneder. Det skjer noe når jeg trer over terskelen: Skuldrene faller virkelig ned, og jeg er riktig god til å slappe av når jeg er der.

havutsikt-tisvilde-andrea-rudolph-green-house

I år skal vi også besøke mine yngste barns gudfedre på Fanø, hvor vi skal på østersjakt med kald champagne og et par sitroner. Den ene gudfaren er kokk og vilt god til å åpne østers, så det bliver deilig.

En ting jeg gleder meg til hver sommer, er å bade i havet hver dag. Jeg finner min energi og glede i havbad i de tidlige morgentimer.

Jeg elsker følelsen av havet som omfavner huden min, og det fyller meg med en lykkefølelse som er vanedannende. Temperaturen er ikke så viktig.

andrea-rudolph-pa-stranden-usminket-green-house

Når jeg er i mitt sommerhus og har vannet rett ved siden av, sørger jeg for å bade så ofte jeg kan. På med morgenkåpen, varm kaffe i koppen og så ned trappen – i stillhet og bare for meg selv, mens resten av huset fortsatt sover.

Mitt morgenrituale er min måte å lade opp på, og jeg elsker det.

bare-fotter-på-vei-til-morgenbad-andrea-rudolph-care-green-house

Hva er sommerskjønnhet for deg? Hvordan tar du vare på huden og håret?

Jeg elsker lange sommerdager på stranden. Å sitte i sola på stranden med føttene i vannet og få brune ben, mens ungene fisker krabber. Men jeg er også opptatt av at både jeg og barna mine har rikelig med solkrem på. Derfor er Rudolph Cares solserie et must.

Jeg er vill etter alt som glitrer, så jeg skal helt klart smøre meg godt inn i Sun Body Lotion SPF 30 Shimmer Edition. Den er ikke bare vakker på huden, men også god for håret.

Jeg glir forsiktig hendene mine over håret og gnir litt ekstra på tuppene. Slik gir jeg håret litt hold og det vakreste skjæret når sola treffer det.

andrea-rudolph-selfie-okologisk-svanemerket-skjonnhet-dronning

Vårt Anti-ageing Serum og Sun Face Cream SPF 30 er den beste duoen i sola. Min hud tankes opp med utglattende og oppstrammende pleie og blir bare penere hver gang jeg bruker serumet konsentrert i en periode.

Jeg topper med Sun Face SPF 15 eller 30, som er fuktende nok til å fungere som dagkrem uten å fette, og så gir den huden en fin, naturlig glød mens den beskytter den sarte ansiktshuden mod solens UVA- og UVB-stråler.

rudolph-care-anti-ageing-serum-solkrem-rudolph-sun

Har du flere favorittprodukter om sommeren?

Jeg elsker tid på badet, og det har jeg litt mer av om sommeren. I år er jeg særlig glad i vår After Sun Repair Spray, som er skjønn å bruke etter en dag i sola – og så er den superlett å fordele.

Jeg elsker måten den ’slukker’, reparerer og pleier huden med de nærende ingrediensene fra blant annet kamille, aloe vera og agurkekstrakt.

Du kan godt bruke After Sun Repair Spray alene, men jeg elsker å følge opp med Acai Body Lotion, som gir meg ekstra smidig og vakker hud.

tisvilde-danmark-strand-sommer-andrea-rudolph

Hvis du skal anbefale kun ett produkt til en som skal prøve Rudolph Care for første gang?

Åhh, den er vanskelig! Det må nok bli vår Acai Facial Oil, fordi den er hele grundstenen i Rudolph Care. Både i vår filosofi, men også helt konkret som en hovedingrediens. Akkurat denne oljen bidrar til å gi Rudolph Care vår bærekraftige profil:

Vi støtter høstingen av acaibæret i Brasils regnskog, Amazonas. Slik sikrer vi samtidig beskyttelse av regnskogen, verdens lunger.

Oljen er ren luksus for huden min med sitt ekstremt høye innhold av antioksidanter, vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer. Den er et av produktene som gjør den mest synlige forskjellen på huden min. Den gir smidighet, liv og glød. Og så dufter den mildt av det den kommer fra – tre, jord og regnskog.

tisvilde-danmark-andrea-rudolph-green-house

Se flere bilder fra Andreas sommer under. Alle foto er hennes egne. Jeg skriver mer om Rudolph Cares økologiske, Svanemerkede produkter her og her

andrea-rudolph-care-butikk-green-housebabyfotter-i-vandkanten-andrea-rudolph-care-green-housekrabbe-fangst-tisvilde-andrea-rudolph-green-househavbad-i-tisvilde-danmark-green-houseandrea-rudolph-care-tisvilde-sommer-havbad-green-housesolnedgang-tisvilde-andrea-rudolph-green-house

Kommentarer (0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!