anja-stang-green-friday-tise-gjenbrukssalg
GARDEROBEN

Someone’s tise, another’s treasure

tise-collage-blouse-bag-jeans-pumps

Har du sjekket ut Tise ennå? Jeg har faktisk blitt ganske hekta.

Hvis du ikke har prøvd den nye gjenbruksappen, har du kanskje hørt om den? Jenny Skavlan, som jeg intervjuet her, er Tise’ ansikt utad og har vært med på å utvikle konseptet: En slags blanding av Finn.no og Instagram hvor du både kan følge selgere, ‘like’ og kommentere annonser.

’tise står for øvrig for «advertise», hvis du lurte. Før jeg visste det, syntes jeg navnet var litt irriterende. Men så mellom fingrene med det siden konseptet er så bra.

phillip-lim-medium-pashli-korall-tise-gjenbruk
Denne vårfreske, pent brukte Pashli-vesken fra Phillip Lim er up for grabs på Tise!

For eksempel kan du velge å donere inntekten fra enkelte plagg til UNICEF, eller melde inn at du har shoppestopp. Jenny kaller sin variant for shoppingdetox, siden hun «får lov til» å kjøpe brukt. Det gjør det sikkert både enklere og morsommere å gjennomføre?

For min egen del har jeg kommet frem til at å kjøpe minst (og best) mulig funker bedre enn fullt kutt, som gir meg en craving. Litt som sukker, egentlig… Eller lurer jeg meg selv?

anja-stang-green-friday-tise-gjenbrukssalg
Blid som en lerke rett før åpningen av Green Friday! Foto: Hanne Erøy

Green Friday every day

Du fikk kanskje med deg at jeg og en gjeng damer med skikkelig bra stil deltok på Green Friday-salget som Tise arrangerte i høst? Det var topp stemning og kø rundt kvartalet, men etter et bruktmarkeder sitter jeg likevel alltid igjen med mye.

Forleden fikk jeg endelig lagt ut en del nye ting, og mer er på vei. 15 år som moteredaktør og stylist har medført et utall vareprøvesalg, unike showpieces og i blant klær som betaling. Derfor rommer garderoben min mye fint som får svingt seg altfor sjelden.

Du kan se noen smakebiter her, og mer informasjon ligger under hvert bilde i appen. Følg meg gjerne – navnet er naturlig nok @anjastang ; )

tise-collage-dagmar-cavalli-pumps-velvet-kate-moss

Siden jeg testet appen for første gang tidligere i høst, har det blitt langt flere tiser og masse brukere over hele landet. Faktisk godt over 100 000, and counting.

Foruten klær og tilbehør, kan du finne brukte møbler, vaser, lamper, barneklær, kunstgjenstander, kameraer og Apple-produkter. Go gjenbruk, sier jeg bare!

tise-collage-triwa-bomber-shoulder-bag-acne-boots

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!