anja-stang-favoritter-organic-beauty-green-house
BADET

Sensommer, skjønnhet og yogini goals

Så var det tilbake til hverdagen, da. Etter noe som på et tidspunkt føltes som en evig sommer. Det ble tid til litt Nesoddensommer innimellom Frankrike og Gausdal, og en ganske koko båtbonanza på tampen.

Nå er det blanke augustark og heldigvis fortsatt sommer en stund til. Og masse spennende planer, selv om jeg også må jobbe med å venne meg til tanken på høst. Men kakao med krem, myke ullgensere og fine høstturer i skogen har jo også sin sjarm?

okologisk-knekkebrod-sitron-timian-kremost-green-house
Tilbake til hverdagen: Økologisk knekkebrød, kremost med sitron og rosmarinmynte fra hagen ?

Hvem prøver jeg å lure? Jeg er for alltid et sommermenneske. Våren er en god nummer to – fordi den minner om at sommer kommer.

Jeg liker feriemoduset der jeg glemmer hvilken dag det er, og flyter rundt i det samme skjørtet fem dager på rad, med salte bølger i håret. Because I can.

yellow-havaianas-pool-summer-anja-stang
Pool o’ clock! Throwback til bekymringsløse feriedager i Menton ?

Hav, hud og hår

Men jeg liker også rutiner. Å rydde i skuffer, skap og skrivebordet på mac’en. Det trengs. En slags høstrengjøring, om du vil.

Ikke minst er det deilig å gi huden og håret masse fukt og pleie etter lange dager med sol, salt og rosévin. Dette er noen av favorittene mine, uavhengig av årstid:

Morgen og kveld bruker jeg Anti-Ageing Serum fra Rudolph Care, etterfulgt av Nourishing Day Cream med stamceller fra Mille Ulivi. Jane Iredales universalprodukt Just Kissed Lip and Cheek Stain i kinnene og på leppene er en annen ny favvis; den i mikrostørrelse passer i verdens minste veske.

anja-stang-favoritter-organic-beauty-green-house
Hverdagsfavoritter på badet!

Sminken fjerner jeg med Facial Cleansing Oil fra Nykr, som gir et deilig kveldsrituale med aromaterapi-effekt. Forresten har jeg blitt avhengig av silkeputevaret mitt fra Branché! Jeg innbiller meg at det holder rynkene i sjakk: Hvis vi får til den teltturen vi har snakket om, blir det med.

Apropos rynker

Ikke le, men jeg har nylig bestemt meg for at jeg skal bli en sånn gammel dame som gjør yoga hver dag, livet ut. En uovervinnelig yogini!

Jeg blir så inspirert av å se videosnutter av 98 år gamle yogalærere; rynkete som rosiner men myke som gummistrikker.

Derfor skal jeg prøve å gjøre litt yoga hver dag i hele august. Om det så er 10-15 minutter, eller en hel time i mitt favorittstudio Flyt her på Nesodden. Så det er bare å brette opp ermene og begynne. Puha. Er du med? I så fall vil jeg gjerne høre hvordan det går!

I dag kjøpte jeg forresten en fin ullgenser fra svenske Rodebjer til 200 kroner på Tise. Den ligger klar til høsten catcher opp med meg og jeg har vent meg til tanken. Da skal jeg ta bilde av den.

Hva med deg? Gleder du deg til høsten?

Kommentarer (0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!