popcorn-tea-teapigs-porcelain-cup
KJØKKENET

Popcorn tea time

Du tror sikkert at jeg er en sånn som drikker te hele tiden. Helst grønn, i store, breddfulle kopper? Sannheten er at jeg vanligvis foretrekker kaffe. Joda, jeg gjør yoga og spiser veganske salater og i det hele tatt, men drikker litt for mye kaffe. Te kommer liksom alltid i andre rekke, og jeg har aldri likt svart te. Men nå, nå har jeg funnet min ultimate favoritt hittil: Popkorn-te!

Ris og ros

I gamle dager pleide japanske bønder å blande grønn te med ristet ris for å drøye den, noe som ga en helt spesiell smak som fikk sitt eget navn – Genmaicha. Eller popkorn-te.

Den har en merkelig, deilig nøttete smak som er frisk og rund på én gang. Og som jeg har blitt helt avhengig av.

teapigs-popcorn-tea-organic-package
Emballasjen er laget av bærekraftig papp og trykket med vegetabilsk blekk.

Teapigs selges blant annet hos Røtter, og ble startet for 10 år siden av Nick og Louise – to briter som allerede da var over gjennomsnittet opptatt av te. Duoen brenner for kvalitetste med hele blader, bær, blomster og urter; praktisk oppbevart i «templer» laget av nedbrytbar, finmasket netting. Siden lanseringen har Teapigs vunnet over 60 smakspriser.

Noe sier meg at popkorn-te er skikkelig godt sammen med karamellpopkorn, som jeg nylig har innsett at jeg kan prøve å lage selv. More is more! I mellomtiden rekker du en skikkelig god kopp te – eller ti.

Kommentarer (2)

    1. Så bra, Live! Denne fikk jeg i gave av en venninne, men Teapigs selges blant annet hos Røtter. De har også en norsk instagramside, @teapigsnorway, hvor du evt kan spørre dem direkte ☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!