cloudberry-toner-vitamin-c-serum-eir-scandinavia
BADET

Ny sesong og digital eksperthjelp for huden

  Annonse

anja-stang-foto-marte-garmann-silkebluse-solhatt-greenhouse
Here’s looking a you, spring! ☀️ Foto: Marte Garmann

Jeg har endelig testet hudanalysen til EIR. Flaks at produktene analysen anbefalte allerede er favorittene mine, da!

Tekst: Anja Stang Foto: Marte Garmann og Anja Stang

Tidligere har jeg nektet for at mars er en vårmåned, siden den kan være så kald og uberegnelig. Men nå føles det virkelig som vår! Og i disse tider trenger vi alle halmstråene vi klarer å gripe.

Vår betyr også ny sesong for huden, med mildere luft (fingers crossed!) som ikke tærer sånn på den, men en sol som skinner stadig sterkere. Og siden vi nå er blekere enn noensinne, er det viktig å beskytte den.

I tillegg til gode solprodukter når du skal oppholde deg lengre under de stadig sterkere strålene, er det viktig å gi huden nok fuktighet.

Selv har jeg tørr og sensitiv hud og bruker derfor serum, øyekrem og dagkrem hver dag (det samme etter rens på kvelden, bare med nattkrem) – more is more! Jeg veksler mellom oljebaserte Rosehip Serum og nykommeren Cloudberry Vitamin C Serum, som jeg liker like godt på forskjellige måter.

cloudberry-toner-vitamin-c-serum-eir-scandinavia
De siste skuddene på stammen til EIR – en toner og et C-vitamin-serum– kom i november i fjor ? Begge er 99% naturlige, Svanemerket og sertifisert av EcoCert Cosmos Natural. Foto: Anja Stang

Digital eksperthjelp for huden

Nå elsker jeg alt av tester og analyser, så hudanalysen gikk som en lek. Først måtte jeg ta et bilde i jevnt lys, med håret bort fra ansiktet og uten sminke. Deretter fylte jeg ut et par sider med «bokser» for hver hudtype, mine mål for huden (som mer glød eller fuktighet), om huden er sensitiv (jepp!) og i hvilken grad. Så fikk jeg opp resultatet av analysen, samt forslag til EIR-produktene den mener passer best for huden min.

Jeg innrømmer lett at jeg ble smigret over at de synes jeg har en «fantastisk fin glød i ansiktet» og ingen urenheter!

Derimot var det «noe tegn til blå ringer under øynene» og «fine linjer». I hvert fall hyggelig at de er fine, hehe! De har notert at jeg er over 25 (faktisk hele 20 år over), så jeg bruker øyekremen min med glede.

 

eir-scandinavia-hudanalyse-torr-hud-fine-linjer
Det usminkede resultatet av hudanalysen, svart på hvitt! Screenshot fra eirscandinavia.com

Jeg ble ikke så overrasket over anbefalingene jeg fikk siden jeg har testet hele serien og vet at Rose-hip- og Cloudberry-seriene gir mest næring og fukt til huden. På bildet under ser dere hele gjengen: Rose-hip Serum, Rose-hip Eye Cream, Cloudberry Face Cream (dagkrem), Cloudberry Oat Face Cream (nattkrem) og Cloudberry Cleanser.

Den eneste av disse jeg ikke bruker jevnlig fra før er rensen, siden jeg grunnet min tørre hud helst bruker oljebaserte renseprodukter som også fjerner øyensminken. (Derimot liker jeg renseskummet fra Blueberry-serien!) Hvem vet; kanskje EIR Scandinavia har noe slikt på trappene?

Produktene dufter deilig og inneholder nordiske ingredienser som havreolje, multe, blåbær, nyperose og sheasmør.

De aller fleste er sertifisert av Svanemerket og Ecocert Cosmos Natural, og resten er i prosess i skrivende stund. Prisnivået er sympatisk, og som vanlig får du 20% rabatt på hele serien med koden ANJAXEIR20.

eir-scandinavia-favoritter-rosehip-serum-history-of-surfing-greenhouse
De fem produktene hudanalysen anbefaler meg å bruke ?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!