anja-stang-kapp-ahl-ballong-green-house
STUEN

Mitt grønne hus fyller ett år!

Wooop! For nøyaktig ett år siden i dag, trykket jeg på knappen og lukket øynene. Det har vært en veldig fin og spennende reise, og dette er bare begynnelsen.

Jeg skal være helt ærlig: Det ligger så utrolig mye mer jobb bak en blogg (eller et slags grønt nettmagasin, om du vil) enn jeg ante. Og det har tatt lang tid å balansere økonomisk all arbeidstiden og energien som går med, både før og etter lansering.

Hadde jeg visst hvor bratt læringskurven var, er det ikke sikkert jeg ville gjennomført. Men vet du hva? Jeg er så utrolig glad for at jeg gjorde det!

nesodden-solnedgang-oslo-green-house
Solnedgang sett fra Nesodden med Oslo i det fjerne.

Det er så givende å ha min egen kanal, der jeg kan skrive om alt jeg synes er bra og viktig. For det er heldigvis så mye å skrive om innenfor grønn livsstil at jeg knapt klarer å henge med i svingene. Og alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått – fra dere– fra dag én er verdens beste motivasjon.

Jeg skal snart poste et innlegg om resultatet av surveyen (jeg har ennå ikke stengt den, så hiv deg med!). Det er så gøy å bli bedre kjent med dere.

Selv da jeg ba om ris, fikk jeg mest ros, men det lille av (konstruktiv) kritikk tar jeg med meg.

star-wars-lofoten-anja-stang-julie-pike-eben
Stålsatt for kritikk. Neida…

En digital dannelsesreise

Jeg ser henne så tydelig; rookien som skulle lære seg tusen nye digitale systemer og drifting av en nyfødt blogg. Den litt kamerasky jenta som kjøpte et splitter nytt kamera og skulle sette i gang med å ta bilder. Av seg selv?!

Det var for eksempel kleint nok fra før: Jeg hadde overtalt Morten til å ta noen bilder på fem minutter – rett før han skulle legge gutta og jeg skulle bort på vin hos naboen. Så kom dørselgeren og lurte på om han fikk være med…

anja-stang-wicker-bag-jane-birkin-green-house

Da jeg lanserte var det november, og knapt noe tilgjengelig dagslys. Men man tager hva man haver, og det gikk jo på et vis?

Samtidig som jeg prøver å gjøre det både enklere og mer fristende for dere som følger Green House å velge grønnere, er det like mye en prosess som foregår inne i meg.

Jeg må jo leve som jeg lærer! Og jeg lærer noe nytt hver eneste dag.

marianne-haugli-esp-red-anja-stang
Fineste Marianne i kortreist ullkåpe fra ESP.

Ren mat, naturlig skjønnhet, grønnere mote

Spesielt er temaet bærekraftig mote sammensatt, og det finnes ingen quick-fix. Men jeg tviholder på at alle monner drar. Enten du kjøper mindre og bedre, går for gjenbruk så ofte du kan eller velger nye plagg som er produsert med mindre vann, energi og skadelige kjemikalier.

I løpet av ett år hittil har jeg delt mye av det beste jeg vet med dere: Fra ren, god mat til naturlige hudpleieprodukter.

Jeg har funnet mange nye personlige favoritter, og ikke minst – jeg har funnet «flokken» min. Det er nemlig så mange gode ideer og engasjerte mennesker der ute, og det gir håp.

osters-oysters-havets-frukter-wiinblad-nesodden-green-house-anja-stang
Stillehavsøsters fra nabolaget på Nesodden.
https://greenhouse.eco/kortreist-selvplukket-afrodisiakum/
Noen sommerlige skjønnhetsfavoritter.
rips-eggedosis-glassbolle-wiinblad-anja-stang
Verdens beste dessert? Selvplukket, attpåtil.

Gjesterommet har fått mye fint besøk, og mer skal det bli! Det er så stas når noen som har masse kunnskap og lidenskap, kan dele sine egne historier. Synes du ikke?

dagny-thurmann-moe-anja-stang
«Farge-Dagny» overnattet i gjesterommet helt på ordentlig

Nå skal vi snart ut og feire litt, men jeg er så glad for at du er her og håper du vil fortsette å komme på besøk! Green House blir stadig grønnere, både i fysisk og virtuell forstand.

Det er så mye jeg gleder meg til å dele med deg fremover, og jeg lover å være mer «hjemme». Tusen hjertelig takk for all støtten hittil.

anja-stang-eating-raw-cake-green-house stjerneskudd-sparkler-new-years-eve

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!