anja-stang-eltempo-metro-green-house
UTEROMMET

Min første (el)sykkel

  Annonse

eltempo-ebike-elsykkel-nesoddbaten-green-house
Hiv og hoi! Metro legges lett sammen, men det er ikke nødvendig på fergen ❤️

Min første elsykkel er mistenkelig lik min første sykkel; rød og skinnende. Så har jeg også lengtet etter den omtrent like lenge. 

Min første sykkel var en rød metallic DBS, og jeg lærte å sykle på grusbanen ved Fagerborg skole. Jeg husker hånden i ryggen som umerkelig slapp. Frihetsfølelsen da jeg skjønte: I’ve got this!

Nå, så mange år senere, opplever jeg en liknende følelse. Med min nye Metro fra Eltempo sykler jeg oftere, lengre, og det beste av alt: Det går som en lek.

Norske Eltempo har tatt de myke trafikantene med storm, og bestselgeren Metro 2018 er allerede utsolgt. Men du kan spare 3000,- ved å forhåndsbestille 2019-utgaven nå! Her kan du lese mer om den elektriske gulldealen.

anja-stang-eltempo-metro-green-house
Hvor kul er ikke denne sykkelen?!

Livet i Bakkebygrenda

På Nesodden er det veldig kupert. Veien til fergen er nesten bare nedoverbakke på en egen gang- og sykkelvei. Jeg kan kjøre så fort jeg bare vil, kjenne vinden i håret og «våkne» ordentlig før båtturen inn til byen.

Bakkene hjem igjen, derimot, er så kjipe at jeg ofte dropper å sykle til båten – nettopp fordi jeg må tilbake. Men nå, nå er det andre boller:

Nå føles det som den trygge hånden i ryggen er tilbake. Den hjelper meg opp de bratteste bakkene og gir et vennlig puff helt til jeg er trygt hjemme.

eltempo-metro-elsykkel-green-house

Kombisykkel anno 2019

Husker du den gode, gamle kombisykkelen? En slik hadde jeg aldri, men jeg likte nettheten og det faktum at de kunne legges sammen. Bestemor, et av mine store forbilder, syklet milevis på sin, helt uten puff i ryggen.

Metro har den samme nettheten og enda mer coolness. Ikke minst kan den også legges sammen!

Sykkelen er mindre enn vanlige elsykler, og veier kun 20 kilo. Sammenlagt kan den medbringes på tog, trikk, buss og båt uten å betale tilleggsbillett, sendes som spesialbagasje på fly og til og med få plass i bagasjerommet på bilen.

anja-stang-vind-i-haret-eltempo-elsykkel
Jomen sa jeg vind i håret!
Knud og andre høststormer til tross; sykkelsesongen er ikke over riktig ennå! Jeg har blitt hekta på min nye, røde kompis, og vil henge med ham så lenge som mulig. Når han må pakkes vekk, tar han minimalt med plass. Nok en bonus.
Som de eneste i markedet, har Eltempo 30 dagers full returrett etter levering. Så sikre er de på at du blir med i Eltempo-familien så snart du setter deg på sykkelen.
Selv er jeg et særdeles fornøyd familiemedlem, som akter å tyne sykkelsesongen lengst mulig!
anja-stang-eltempo-elsykkelwindy-eltempo-metro-anja-stanganja-stang-oslo-eltempo-metroeltempo-metro-nesoddbaten

Kommentarer (2)

  1. Ser aldeles herlig ut – ønsker meg en sånn! Det eneste jeg tenker på er at du ikke bruker hjelm. Det er et must synes nå jeg..

    1. Så hyggelig å høre – jeg er så fornøyd! Og jeg bruker hjelm 95% av tiden (du ser den på hovedbildet, jeg holder den ved styret), men forfengeligheten seiret mtp bildene ? Burde skrevet noe om det – tror faktisk jeg skal flette det inn! Takk for omtanken ☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!