favoritter-origaid-treat-collection-nuori-keiko-mecheri
BADET, KJØKKENET

Matprisen, muffins, masker og mirakler

INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER

blomster-fars-dag-palme-green-house
Blomster til far = blomster til mor ?

Hadde dere en hyggelig farsdag i går? Her stakk far i huset av for å innlede sesongen med sitt selvlagde powsurfbrett (mer om det her senere!), men kom hjem til en hyggelig overraskelse.

Vi kjører ganske low-key mors- og farsdager her i heimen, men det er viktig å sette pris på hverandre i en hektisk hverdag.

Så i tillegg til økologiske trøfler (jepp, han er like glad i både sjoko og øko som meg) og lakris med solbærtrekk (yum!), bakte jeg muffins.

Ikke bare muffins, men mine usannsynlig gode, saftige og supersunne matmuffins med havregryn, cottage cheese, ost og soltørket tomat. Oppskriften får du her.

farsdag-mat-muffins-truffes-lakris
Matmuffins, økotrøfler og LOVE-lakris til verdens fineste fyr ❤️

Matpris-prep FTW

Her sitter jeg og prøver å jobbe, men kjenner at jeg er så spent før Matprisen 2017 i kveld. Det er min første nominasjon siden jeg startet Green House for ett år siden, og veldig, veldig spennende. Så hva skal man ha på seg, osv?

Tror valget faller på denne kjolen i resirkulert polyester fra KappAhls Limited Edition Sustainable-kolleksjon. I følge KappAhl er alle plaggene i 100% bærekraftige materialer, det vil si så bærekraftig det blir når plaggene er nye.

Tilbehøret blir gamle, gode favoritter som aldri svikter – skjønt kanskje bena gjør det? Det er godt mulig jeg hopper i noe annet i siste liten; jeg har en tendens til det.

outfit-kappahl-sustainable-chloe-louis-vuitton-green-house
Kveldens outfit? Vesken er en gammel traver fra Chloé, skoene enda eldre og fra Louis Vuitton.

Nå er det ikke mye tid til pampering på en mandag, men jeg skal i det minste prøve å rekke å lakke neglene. Da gleder jeg meg til å prøve den knallrøde lakken fra Treat Collection i nyansen Celebrity. Det Berlin-baserte merket er «5Free», noe som betyr at lakkene er fri for Formaldehyd, Formaldehyd Resin, Toluoene, DBP og kamfer.

Jeg digger den fuktgivende sprayen Vital Unifier fra Nuori (stay tuned!), og bruker den både morgen og kveld. I dag skal den gi meg en ekstra pepp før jeg møter vinterkulda og tar sjøveien til middag og prisutdeling på Vippa.

Og hvem vet – kanskje jeg til og med skjemmer meg selv skikkelig bort med en økologisk sheet-maske fra Orgaid?

Ingen fest uten duft: Jeg har nylig oppdaget parfymene til Keiko Mecheri, som lager originale og mystiske dufter av rene, naturlige ingredienser. Duftene selges hos Fredrik&Louisa, og jeg har falt for duften Lunea fra serien Les Merveilles. Merveille betyr under, og jeg kan rett og slett trenge et lite under i kveld!

favoritter-origaid-treat-collection-nuori-keiko-mecheri
Fire favoritter som skal gjøre meg fin i en fei!

Mye vil ha mer og Vixen vil ha fler

Det er utrolig stas med den anerkjennelsen en nominasjon innebærer. Samme hvordan det går i kveld, gir det så mye ekstra motivasjon til å fortsette å jobbe hardere og grønnere.

Jeg har også planer om å gå litt lengre ut av komfortsonen og prøve noen nye ting fremover. Blant annet video! Det er skikkelig skummelt, men det kan bli gøy også. Synes dere det er en god idé?

Vixen Influencer Awards (tidligere Vixen Blog Awards) nærmer seg også, og jeg blir veldig glad hvis dere vil nominere meg! Gå i så fall inn her og velg blant kategorier som Årets Influencer: Livsstil, Årets gullpenn, Årets stjerneskudd eller Årets sterke mening. Nominasjonene stenges på torsdag, 16. november.

Fingers crossed og tusen takk for at akkurat du er her! Jeg ønsker deg verdens aller beste mandag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!