mandag-motivasjon-okologisk-kaffe-green-world
KJØKKENET

Mandagsmotivasjon og økologisk kaffe på farten

  Annonse

green-world-okologisk-kaffe-mandag-motivasjon-green-house
Ingen mandag uten kaffe! Ingen annen dag heller, for den saks skyld…

Jeg har en bekjennelse: Jeg liker mandager, jeg! I hvert fall så lenge jeg kan starte den litt mykt. Fordøye inntrykkene fra helgen, og gire om til en ny uke.

På mandager føler jeg at jeg har all tid i verden, selv om det sjelden er tilfelle. Det er dagen for blanke ark, for planer og drømmer. Dessuten er mandag en undervurdert dag å gjøre noe hyggelig på. Terskel og forventninger er så lave at jeg bare kan bli positivt overrasket.

Men det er én viktig forutsetning for at det blir en god mandag: Kaffe. Masse kaffe.

Jeg er ikke så kresen når jeg blir tilbudt kaffe borte, men når jeg lager den selv er den alltid økologisk. Slik vet jeg at verken kunstgjødsel eller kjemiske sprøytemidler har vært brukt i prosessen. Her kan du lese mer om hva det innebærer at kaffen er økologisk.

anja-stang-mandag-motivasjon-okologisk-kaffe-green-world
Let’s do this, Monday! ?? Foto: Maria Huseby

Green World økologisk kaffe er også fairtrade, noe som innebærer at kaffebøndene får en rettferdig betaling for jobben de gjør. Den som så mange av oss er helt avhengige av for å fungere; kanskje spesielt på mandager.

Mandagsmotivasjon og kaffe på farten

Hvordan starter du en ny uke? Jeg elsker to-do-lister, men må ofte gi meg selv en aldri så liten reality check. Jeg er nemlig født tidsoptimist, og vil helst rekke mer enn det som er fysisk mulig. Samtidig lar jeg meg ofte friste til å utsette gjøremål som ligger litt utenfor komfortsonen.

Derfor er dette kortet en påminnelse. Hopp i det! Hva har du å tape? Sjelden stort; oftest ingenting.

mandag-motivasjon-okologisk-kaffe-green-world
Jeg bruker dette kortet som daglig «affirmasjon» ?? Terrakottakoppen er en favoritt fra Normann Copenhagen.

Jeg elsker å jobbe hjemmefra mens jeg skuer utover havet og inn på Oslo. Noen dager i uken har jeg også base i gründer-kontorfellesskapet Mesh Norway. Siden jeg har litt reisevei fra Nesodden, brygger jeg gjerne en stor kanne kaffe før avreise. Da holder det også til en kopp jeg kan ta med i hånden.

Medbrakt økokaffe på soldekket over Oslofjorden? Pur mandagslykke for meg.

Visste du forresten at de fleste kaffebarene har begynt å gi rabatt når du tar med egen kopp? I tillegg til det obligatoriske handlenettet, er det lurt å ha en i veska. Slik sparer vi miljøet for engangskoppene som ikke lar seg gjenvinne.

Med dagens tredje kaffekopp på pulten ønsker jeg deg en strålende mandag!

anja-stang-mandag-motivasjon-green-world-okologisk-kaffe
Digger denne veggen rett rundt hjørnet for kontoret ? Foto: Maria Huseby

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!