KONTORET, PUSTEROMMET

Kan jeg hjelpe deg å finne veien tilbake til deg selv?

Hei oktober! Høstjevndøgn og supermåne, intense energier og nye begynnelser. Også for meg.

Det har vært litt stille her inne siden jeg gjør noen større strukturelle endringer både i Greenhouse og mitt eget liv. Etter høstferien kommer en helt ny side som forklarer klart og tydelig hva jeg vil bidra med fremover, i tillegg til å dele grønne lifehacks.

Jeg har alltid likt å sjonglere flere ideer og prosjekter. Mitt human design er manifesterende generator. Da er det ikke bare lov, men meningen å være en sommerfugl som er engasjert i flere ting samtidig. Jeg ble så glad da jeg fant ut det.

Samtidig liker jeg å, for ordens skyld, samle mest mulig på ett sted og slik flette alle elementene sammen til en større helhet.

Å med hodet og hjertet som veivisere veve et tykt og solid lappeteppe som kan lyse og varme langt inn i vintermørket.

Krystallkunst av Sarah Shakeel på Instagram

Livet er for kort til å ikke følge drømmene dine!

Har du en drøm du lengter etter å gjøre til virkelighet? Føler du deg fastlåst der du er nå, i jobben eller livet eller begge deler?

Jeg vil gjerne støtte deg på veien! Derfor tilbyr jeg nå personlig veiledning.

Jeg har bakgrunn fra psykologi og mange år som rådgiver, og intuisjonen min blir stadig sterkere. Jeg har jobbet med den klarsynte coachen Kari Opsal og tatt hennes kurs «Sjel til sjel» som handler om å lære å kommunisere med sine egne guider. Det var morsommere og lettere enn jeg forventet å entre de andre bevissthetsnivåene, som Akashic Records, og opplevelsen åpnet opp noe i meg.

Jeg har også mange års erfaring med både gründervirksomhet og personlige endringsprosesser.

Nå har jeg i tillegg et verktøy som kan lese ditt bioenergetiske felt, og avdekke både bevisste og underbevisste blokkeringer.

Analysen er dyptgående og i de fleste tilfeller veldig spot on. Og nei, det er ikke AI, men frekvenser – det naturligste av alt – oversatt til språk! Ganske vilt og veldig spennende.

Grafikk av @thirdeyekingdom på instagram

Hvem passer det for?

Dette er for deg som:

  • Føler deg stuck i din nåværende arbeids- eller livssituasjon
  • Er usikker på om du skal velge trygghet eller frihet – eller en kombinasjon
  • Trenger støtte i en krevende endringsprosess
  • Sliter med å finne og uttrykke visjonen din
  • Synes det er vanskelig å være synlig og sårbar
  • Vurderer en helt ny retning, men trenger klarhet for å komme i gang

Slik foregår det:

Vi går gjennom det du ønsker klarhet rundt, og snakker om utfordringene og blokkeringene som kommer opp både i samtalen og analysen. Deretter sender jeg frekvenser via Healy for å harmonisere akkurat disse utfordringene, slik at du kan føle deg friere og sterkere på veien fremover.

Hva er Healy?

Du kan lese mer om Healy i denne artikkelen, men kort fortalt er det en frekvensenhet som inneholder flere hundre programmer og 10 millioner frekvenser.

Coachingmodulen og auraanalysen er skapt for profesjonell bruk, og benyttes av mentorer, coacher og healere verden over.

Denne magiske dingsen har programmer for ALT: Fra bedre søvn, hormonbalanse og mental velvære til friere flyt mellom kropp og sinn – og mellom mennesker.

Vil du jobbe med meg?

De nye tjenestene har et stort spekter, fra sirkler og workshops til holistisk veiledning eller guidet meditasjon. Siden det er et nytt format, er prisene foreløpig svært moderate.

Her kan du lese mer om alt jeg tilbyr, og gjerne booke en digital kaffe med meg for å finne ut om vi er en match.

Jeg gleder meg til å hjelpe deg å støtte deg på veien mot ditt «nye» jeg – som er enda mer deg!

«Every day is a winding road» 💗

 

 

 

Relaterte saker

Close
Velkommen!