god-jul-vintage-livvstil-kaker-green-house
PUSTEROMMET

Juleferie, personlig pynt og årets siste sak

jule-tre-stemning-gaver-green-house
Vårt fine juletre fra de dype skoger i Østfold ?

Så har det altså blitt lille julaften, og snart kan endelig freden senke seg. I morges tok vi julevasken (med deilige, rene produkter fra C Soaps!), og i ettermiddag venter baking av både pepperkaker og vegansk nøttestek – det siste for aller første gang.

I går kom pappa på besøk med et vakkert grantre fra familiegården. Å pynte treet er kanskje min aller viktigste juletradisjon – først da er det liksom jul!

julehjerte-skole-gutt-julepynt-green-house
Mino kom plutselig hjem med dette selvsydde hjertet! ❤️

Vi pynter det med en helt personlig miks av ting gutta har laget, gaver vi har fått gjennom årene og den fine juletrepynten vi kjøpte på Le Bon Marché i Paris på vår første kjærestetur. Alt har sin helt spesielle verdi.

Min venninne Hilde Mork har laget den fine juleboken på bildet under i samarbeid med økobakeriet Ikke Bare Brød. «Vintage Livsstil» er skrevet av min tidligere sjef, Cecilie Larvåg. Boken er full av oppskrifter og tips til alt fra skostell til borddekking.

god-jul-vintage-livvstil-kaker-green-house

Sukkulenten og potten kjøpte jeg på julemarkedet på Hellviktangen forleden. Husker du innlegget jeg skrev om bestemor som snart fyller 95? Tradisjonen tro har hun laget alle slagene i kakeboksen!

Julefreden senker seg i Green House

I morgen kommer mamma hit for å feire julaften. Og i romjulen skal vi opp til Gausdal og stå på ski og brett. Der oppe skal jeg faktisk teste ut noe helt nytt og veldig spennende, og resultatet får dere se på nyåret. Nå tar jeg nemlig juleferie!

Jeg trenger å «logge av» litt, og unner dere det samme. Faktisk tror jeg flere av dere som jevnlig besøker meg her, er flinkere til det enn meg…

le-bon-marche-jule-kule-green-house
En av favorittkulene fra Le Bon Marché! ?

Jeg vil derfor benytte anledningen til å takke deg for følget i år. Takket være deg blir Green House stadig grønnere, stadig mer fylt av kjærlighet og gode intensjoner.

Neste år skal jeg være enda mer til stede i mitt digitale «hjem», som jo er tett knyttet til mitt fysiske. Det blir mer mat, mer velvære, mer interiør. Og jeg vil gjerne høre hva du helst vil lese om!

vintage-livsstil-bla-maja-lunde-skikk-bruk-green-house
Bordskikk og bruk i «Vintage Livsstil». Romanen «Blå» av Maja Lunde skal få bli med på fjellet!

Og apropos senkede skuldre? Senk lista litt, også. Det er viktigere at alle koser seg enn at alt er perfekt.

Enten du holder juleselskap eller nyttårsmiddag, vil fjorårets innlegg om «scrappy entertaining» forhåpentlig gi deg litt lavere skuldre.

Sees i SoMe?

Følg gjerne siden min på Facebook hvis du ikke allerede gjør det! Da går du ikke glipp av en oppdatering når huset våkner fra den korte juledvalen.

sonia-rykiel-jule-kule-lille-julaften-green-house
Denne julekulen fra Sonia Rykiel var en gave fra en chic venn.

Jeg kommer også til å dele flere glimt fra juleferien på Instagram og story. Og den siste luken i Grenen x Green House adventskalender er nettopp åpnet! Se min profil @anjastang for detaljer – jeg trekker vinneren av en grønn goodiebag på tirsdag.

Med dette ønsker jeg deg og dine en fredelig juleferie og et strålende nytt år! Vi sees på den andre siden. ❤️

juletre-eple-pynt-lille-julaften-anja-stang
Lillebror har laget papirlenke og tovet juleeple i barnehagen ?
jule-hjerte-oliventre-palestinsk-handverk-anja-stang
Dette vakre hjertet er håndlaget i oliventre av palestinske kvinner.
julepynt-kongle-porselen-green-house-lille-julaften
Parisisk porselenskongle ??
pepper-kake-mann-jule-pynt-green-house
Julians fine pepperkakemann fra barnehagen
astrids-glass-magnor-handlaget-julepynt-anja-stang
Håndblåst glasskule kjøpt hos Astrids Glass på Magnor i fjor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!