inge-wegge-eventyrer-miljohus-infinitum-magasin-green-house
COMMERCIAL

Jeg intervjuer miljøhelter i sommerutgaven av Infinitum magasin

Hellooo! For meg var dette en skikkelig «back to work»-mandag, noe som passet bra med værendringen. For den hetebølgen? Vi snakker jo den lengste og varmeste sommeren noensinne. I hvert fall på 70 år.

Selv om det er deilig for oss – om bare litt i overkant– trenger virkelig dyr og natur regn og svale nå!

Hvis du har vært innom her i sommer, har du sett at jeg har fylt rommene i Green House gjennom ferien også, bare litt sjeldnere enn vanlig. Men nå er det full fres fremover, og masse gøy på vei. Men før jeg går i gang med dem, vil jeg vise dere noen saker jeg har gjort for Infinitum magasin i vår.

inge-wegge-eventyrer-miljohus-infinitum-magasin-green-house
Eventyreren Inge Wegges bærekraftige drømmehjem.

Infinitum movement & magasin

Jeg tar stadig færre oppdrag som ikke gjelder Green House, men har begynt å holde foredrag om bærekraft generelt og mitt «grønne hus» spesielt. Når jeg først forlater huset, har alt jeg gjør en grønn tråd.

Det føles som en fin og nødvendig utvikling å være enda mer til stede her, for jeg vil virkelig at dette «hjemmet» skal leve sitt eget liv. Men noen oppdragsgivere er så givende å jobbe for, igjen og igjen, at jeg ikke klarer å si nei. Ikke prøver jeg, heller.

Infinitum magasin er en av disse få: Et classy printmagasin med en helt grønn agenda.

moire-miljovennlig-mote-infinitum-magasin-green-house
Det coole småskalamerket Moiré er blant mine norske designfavoritter ?

Magasinet drives av panteorganisasjonen Infinitum Movement, som gjør en veldig viktig jobb. Det kommer ut to ganger i året og finnes i velassorterte Narvesen-avdelinger. Hvis ikke; spør!

Til sommerutgaven har jeg gjort tre intervjuer for bladet: Med den miljøbevisste eventyreren og dokumentarfilmskaperen Inge Wegge, den indiske advokaten Afroz Shahs verdensomspennende strandrydding og duoen bak et av mine norske favorittmerker, Moiré. Her kan dere se alle de tre sakene, og lese dem hvis dere vil.

Uansett anbefaler jeg dere å sjekke ut magasinet. Det kler godt sensommerens kveldsbad og lune lesestunder. Dere kan også (le)se flere saker jeg har gjort for de tidligere utgavene, blant annet her og her.

afroz-shah-strandrydding-infinitum-magasin-anja-stang
Afroz Shah fra Mumbai så seg lei på plastsøppelet i havet, og tok grep ??

Kommentarer (0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!