skate-ramp-anja-stang-green-house
SOVEROMMET

Green House åpner dørene

Hei fine folk! Håper dere hadde en super dag i går. Vi feiret som vanlig på Nesodden, med barnetog gjennom hvitveiskledd skog, leker på skolen og mat og vin hos gode naboer.

I dag vil jeg fortelle dere om noen spennende endringer som skjer i Green House nå. Jeg har nemlig bestemt meg for å åpne dørene for nye impulser og mennesker!

okologisk-silke-hm-conscious-exclusive-anja-stang
I økologisk silkekjole med øredobber av resirkulert plastavfall fra H&M Conscious Exclusive. Foto: Mille Frømyhr

Siden jeg har brukt halvannet år på å bygge opp et konsept og vært min egen «merkevare» på en helt ny måte, føles det både fint og litt skummelt. Og jeg tror det er helt riktig.

Mange bloggere har shadow writers som hjelper dem å skrive for å kunne oppdatere hyppig nok. Jeg merker selv hvor ofte det er å holde en kontinuitet i en hektisk hverdag, og dømmer det ikke. Likevel vil jeg ikke jobbe slik selv.

Jeg vil ikke at noen skal «late som» de er meg, og tror det skinner gjennom når en annen står bak teksten. Men først og fremst vil jeg gi bidragsyterne mine credit for jobben de gjør.

skate-ramp-anja-stang-green-house
En ekte rampejente ? Foto: Nina Klungsøyr

Fra blogg til nettmagasin?

Helt siden lanseringen har jeg følt at Green House på en måte er like mye nettmagasin som det er en blogg. Men siden jeg – med unntak av «gjestene» i gjesterommet– har vært den eneste «stemmen», har jeg kalt det en blogg.

Stemningsmessig har jeg prøvd å legge meg et sted midt i mellom – mer personlig enn et nettmagasin, men mindre privat enn en klassisk blogg.

Som frilanser gjennom mange år er jeg vant til å jobbe alene, men det kan være ensomt å drive noe helt solo. I blant savner jeg noen som er like engasjert i Green House som meg. I hvert fall nesten, haha.

lime-stone-tower-cap-martin-ocean-frankrike-green-house
Sten for sten mot et enda mer innholdsrikt hus! Fra besøk hos mamma i Cap Martin.

Da jeg søkte etter samarbeidspartnere, fikk jeg mange fine søknader. Blant dem flere som gjerne vil skrive. Siden jeg lenge har slitt med for lite tid til å dekke alt jeg mener fortjener omtale, har jeg nå valgt å åpne opp for et par medskribenter. Mer om dem snart.

Slik kan jeg oppdatere oftere og dekke mer. Rent estetisk minner Green House mer om et nettmagasin enn en blogg, og fremover kommer jeg også til å behandle det mer som det.

Jeg kommer fortsatt til å skrive de fleste sakene selv, og å coache og redigere bidragene som kommer innenfor dørene. Alt må selvsagt være i «husets» ånd. Dette er et spennende neste skritt for både meg og Green House, og jeg vil gjerne høre din mening om det hele!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!