fem-favoritter-torr-hud-vinterkulde-nuori-raa-organic-skincare-rudolph-care-eos
BADET

Fem favoritter som beskytter huden mot vinterkulda

Det har allerede vært en lang vinter, og det er visst mer der det kommer fra! På søndag setter Sibirkulda inn med 17 minusgrader, og huden krymper seg bare ved tanken.

Selv har jeg alltid hatt tørr hud, og kan ikke få nok fuktighet i vinterhalvåret. Kroppssmør, soufflé, balm og olje; ja takk! Derfor saumfarer jeg stadig mine grønne favorittbutikker etter nye, fete favoritter, og selvsagt deler jeg dem gjerne med deg.

Som alltid må det være på naturlig vis: Alle produktene du finner i mitt grønne bad er garantert fri for uhumskheter.

Rå Organic Skincare er et norsk, økologisk hudpleiemerke med produkter som både er veganske, pafymefri og allergivennlige. Serien favn er tilpasset tørr og sensitiv hud, og produktene kjøpte jeg i deres fine butikk på Gjøvik – vår ladestopp på vei opp på fjellet i romjulen.

Favn Cleanse and Moisturising Oil fjerner selv øyensminken på et blunk (bokstavelig talt), og føles mild og nærende. Den kan også brukes som ansiktsolje mellom rens og nattkrem. Favn Facial Balm fra samme merke er en liten krukke med ren næring! Den inneholder både C- og E-vitamin, og er perfekt som kuldekrem til store og små kinn og neser. Ansiktsbalmen er også en super nattkrem for deg (altså meg) med ekstra tørr hud.

Fukt til alle soner

Nuori har vært et av mine favorittmerker helt siden jeg først prøvde produktene og intervjuet den inspirerende gründeren Jasmi Bonnén. De har nettopp lansert to nye produkter, som jeg er blant de første i verden (!) til å teste. Protect+ Facial Cream fukter huden dypt og styrker barrieren mot forurensning takket være rause og potente doser fettsyrer, vitaminer og lipider.

andrea-ruolph-care-anja-stang-green-house
Jeg møtte Andrea Rudolph på en deilig lunsj jeg var #invitert på i fjor sommer.

Rudolph Care er et annet dansk favorittmerke, og deres Acai Anti-Ageing Facial Oil har vunnet flere priser. En klassiker med deilig duft og nærende konsistens! God under både dag- og nattkremen, eller alene hvis huden din ikke trenger fullt så mye fukt.

Til slutt må vi ikke glemme leppene, som får kjørt seg i tørr og kald vinterluft. Jeg anbefaler å prioritere økologiske leppeprodukter siden vi faktisk spiser dem!

Hele året sverger jeg til de søte leppepomadene til EOS, som både er økologiske og glutenfri. «Eggene» kommer i mange deilige lukter og smaker – Pumpkin Spice er en høstfavoritt, mens leppepomaden med pasjonsfrukt er god året rundt. Den er 95% økologisk og 100% naturlig, og inneholder E-vitamin, sheasmør og jojobaolje. Mwah!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!