vannmelon-pizza-barn-hender-sommer-green-house
BARNEROMMET, KJØKKENET

Briljant og barnevennlig tørsteslukker

Altså, denne varmen. Det er jo fullsommer allerede i mai, og det føles som om den aldri skal ta slutt. Heldigvis!

Derfor disker jeg opp med denne geniale desserten i dag, som passer like godt til barnebursdager og familieselskaper som på en helt vanlig onsdag. Den krever ikke en gang en oppskrift – bare ta det du har i skapet, eller det du liker best.

Jeg pyntet «pizzaen» med bjørnebær, rips og blåbær, og drysset over litt melis og ureist marokkansk mynte fra krukka på terrassen.

Der begynner endelig det ene og det andre å poppe opp. Faktisk virker det som om alle de økologiske krydderurtene jeg plantet i fjor har overlevd: Mynte, salvie, oregano og gressløk. Gressløken var fus!

vannmelon-pizza-sommer-baer-mynte-green-house

Enkle gleder er ofte de beste

For å være helt ærlig, hadde jeg ikke tenkt på at man kunne «kle opp» en melon som dessertpizza før jeg så det et eller annet sted for omtrent et år siden. «Så smart!», tenkte jeg, men har jeg laget det ennå? Nope. Før nå.

Sånn er det jo med mange ting som gjelder barn; det skal så lite til for å gjøre noe helt enkelt litt mer feststemt. Jeg husker fortsatt sandstrandkaken mamma og pappa laget til bursdagen min da jeg var liten, med seigmenn som solte seg under drinkparasoller. Det minnet har sittet i sånn cirka 35 år hittil.

Det skader jo ikke at vannmelonpizza i tillegg til å være både enkelt og stas, også er en fryd for øyet, sunt og skikkelig godt!

Du trenger på ingen måte å være et barn for å synes det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!